Tenba Solstice 20L review (Dutch)

Tenba staat bekend om haar hoge kwaliteit tassen en is daarom geliefd bij veel fotografen. De tassen van Tenba zijn gemaakt van hoge kwaliteit materialen en bieden daardoor een uitstekende bescherming en zijn bijzonder duurzaam. Dat, gecombineerd met de luxe uitvoering van de meeste Tenba tassen zorgt ervoor dat de tassen in het hogere segment vallen. Tenba brengt nu echter de Tenba Solstice rugzakken uit. Deze tassen bieden dezelfde kwaliteit en duurzaamheid als de hoger geplaatste tassen, maar zijn door een iets soberdere uitvoering ook voor fotografen met een kleiner budget bereikbaar.

Tenba Solstice 20L review

De Tenba Solstice is verkrijgbaar in 3 verschillende uitvoeringen. De Tenba Solstice 12L is de kleinste van het stel en biedt plaats aan een kleine DSLR set of mirrorless set. De Tenba Solstice 12L heeft een adviesprijs van 139 euro. Bovenin de range zit de Tenba Solstice 24L, met een adviesprijs van 199 euro biedt deze plaats aan een volledige professionele uitrusting of bijvoorbeeld een drone zoals de DJI Mavic. In deze review bespreek het middelste model van de range, de Tenba Solstice 20L. Deze heeft een adviesprijs van 169 euro en biedt plaats aan een systeemcamera of kleine DSLR met een groot aantal lenzen en accessoires of een grotere DSLR met aantal primes of enkele zoom en telezoom lenzen. Alle modellen van de Tenba Solstice zijn verkrijgbaar in zwart of de hier gereviewde blauw/grijze kleur.

Tenba Solstice 20L review
De nieuwe Solstice 20L biedt veel plaats

Tenba heeft deze nieuwe tassen serie Solstice genoemd. Mocht het je interesseren: dat is de Engelse naam voor de zonnewende. In deze review gaan we in ieder geval kijken of de Tenba Solstice een zonnige toekomst gaat kennen.

>>> Lees verder op pagina 2

Help me keep my blog online, use one of my affiliate links to buy the products I review or use the banners in the sidebar. It doesn't cost you any extra, but I'll make a small commission on every sale.

Geef een reactie