4V Design Lusso Large Top review (Dutch)

4V Design is een mooi Italiaans bedrijf dat top kwaliteit spullen maakt. Ik ben een groot fan van Italië en Italiaans design. 4V Design is één van die bedrijven waar de Italiaanse waarden uit alles wat ze doen blijkt. Het is een bijzondere mix van onmiskenbare stijl, ouderwets vakmanschap en moderne engineering en ontwerp. Ik heb meerdere 4V Design producten gereviewd in het verleden, zoals de prachtige 4V Design Sella schouderstrap (lees die review hier) en de 4V Design Ergo polsstrap (lees die review hier). Na mijn review van de 4V Design Ergo posstrap is die eigenlijk vrijwel niet meer van mijn camera af geweest, en heb ik deze vrijwel continue gebruikt. Ik ben altijd groot fan geweest van polsstraps omdat die extra veiligheid en zekerheid bieden zonder dat je er last van hebt.

Click here to read this review in English

4V Design Lusso Large Top review

De 4V Design Ergo polsstrap was dan ook de perfecte oplossing voor mijn kleine Sony A7 met de nog veel kleinere Sony Zeiss 35mm lens. Echter sinds ik weer terug gegaan ben naar Nikon en een Nikon D800 gekocht heb zijn er ook momenten geweest waarbij alleen een polsstrap onhandig en oncomfortabel is. Mijn huidige ‘walk around’ kit is mijn D800 met de Sigma 35mm f1.4 Art lens. Bepaald geen lichtgewicht setje met een totaalgewicht van ongeveer 1,5 kilo. Ik gebruik die combinatie nog steeds met mijn 4V Design polsstrap, maar het was duidelijk dat ik ook een handige schouderstrap nodig zou hebben. Die heb ik inmiddels gevonden in de vorm van de 4V Design Lusso Large Top strap die ik in deze review bespreek.

Continue reading on page 2 >>>

4V Design Lusso Large Top review

Continue reading on page 2 >>>

Help me keep my blog online, use one of my affiliate links to buy the products I review or use the banners in the sidebar. It doesn't cost you any extra, but I'll make a small commission on every sale.
No Comments

Geef een reactie