MOZA MINI-G + MOZA MINI-C review (Dutch)

Hoewel gimbals of videostabilisators voor consumenten nog niet zo heel lang op de markt zijn zie je dat de ontwikkelingen op dit gebied erg snel gaan. Waar je een jaar geleden voor onder de 300 euro hard moest zoeken voor een enigszins acceptabele twee-assige stabilisator vind je nu in die prijsklasse al uitstekend afgewerkte 3-assige stabilisators. Nieuwkomer op de Nederlandse markt MOZA brengt twee modellen die allebei ruim onder de 275 euro blijven op de markt, de MOZA MINI-G voor GoPro-camera’s en de MINI-C voor smartphones. In deze review vertel ik je er meer over en zoek ik uit of deze nieuwe modellen hun geld waard zijn.

MOZA MINI-G + MOZA MINI-C review
Links de MOZA MINI-C en rechts de MOZA MINI-G

MOZA

MOZA is een nieuwe speler op de Nederlandse markt en pas sinds begin 2017 beschikbaar. De MINI-G en MINI-C maken deel uit van de uitgebreide range van MOZA en zijn vooral gericht op consumenten. MOZA heeft echter ook nog semi-professionele modellen (voor bijvoorbeeld grotere systeem- en DSLR-camera’s) en professionele stabilisatoren voor grotere filmproducties met DSLR- of professionele videocamera’s en professionele cages. Prijstechnisch ligt MOZA onder de geijkte concurrenten, maar bieden ze over het algemeen wel opvallende extra’s. Dat wil zeggen dat MOZA de kennis die ze voor de semi- en professionele modellen op hebben gedaan ook kan toepassen in de consumentenproducten. Daardoor bieden deze modellen functionaliteit die je wellicht niet zo verwachten in dit prijssegment. Denk daarbij bijvoorbeeld aan joystick-bediening en een bluetooth-koppeling met je telefoon.

Lees verder op pagina 2 >>>

Help me keep my blog online, use one of my affiliate links to buy the products I review or use the banners in the sidebar. It doesn't cost you any extra, but I'll make a small commission on every sale.
13 Comments

Geef een reactie